Skicka SMS från Infinity Desktop
  • 13 Jun 2023
  • 1 minut att läsa
  • Pdf

Skicka SMS från Infinity Desktop

  • Pdf

Article Summary

Du kan enkelt skicka ett SMS från Infinity Desktop genom att trycka på SMS-ikonen i menyn till vänster, eller välja en kontakt och trycka på SMS-ikonen bredvid deras mobilnummer. Skriv sedan den text du vill skicka och tryck på skicka.

Observera att detta kräver åtkomst både i Infinity-portalen och även att det är aktiverat för att det ska fungera, eftersom Infinity Desktop använder växeln för att skicka SMS. Ser du inte sms ikonen kontakta supporten för hjälp.

Send SMS 1.png

När du ska skicka SMS:et kan du även välja vilket nummer du vill att det ska skickas från. Kom ihåg att Infinity Desktop inte hanterar inkommande SMS och om du väljer ditt mobilnummer kommer mottagaren på eventuella sms tillbaka att vara den mobiltelefon som är kopplad till det numret.

Send SMS.png

Mobilappen

I mobilappen har du även möjlighet att skicka SMS genom att trycka på SMS-ikonen bredvid någons mobilnummer. Mobilappen öppnar mobilens egna SMS-app istället för att använda växeln och SMS:et skickas sedan från den lokala mobiltelefonen och kommer att presentera mobiltelefonnumret som avsändare.

sendsmsmobile.PNG


Var den här artikeln till hjälp?

Changing your password will log you out immediately. Use the new password to log back in.
First name must have atleast 2 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Last name must have atleast 1 characters. Numbers and special characters are not allowed.
Enter a valid email
Enter a valid password
Your profile has been successfully updated.